Politika privatnosti Vitke linije

Jedan od glavnih prioriteta https://vitkalinija.rs/ je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži sve vrste podataka koje prikuplja i beleži websajt Vitka linija. Kao i kako prikupljene podatke koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Podatke koje beležimo

Vitka linija sledi standardnu proceduru korišćenja log podataka. Log podtci evidentiraju posetioce kada posete veb lokacije. Sve hosting kompanije rade ovo i deo je analitike hosting usluga. Informacije sačuvane u log podacima. Uključuju adrese Internet protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), pečat datuma i vremena, stranice s upućivanjem i možda broj klikova. Oni nisu povezani sa bilo kojim informacijama koje mogu lično da vas identifikuju. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje veb lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i Web Beaconi

Kao i bilo koja druga veb lokacija, Vitka linija koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija, uključujući želje posetilaca i stranice na veb lokaciji kojima je posetilac pristupio ili ih posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i / ili drugih informacija.

Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte članak „Šta su kolačići“ na veb lokaciji Cookie Consent.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je nezavisni dobavljač na našoj veb lokaciji. Takođe koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za prikazivanje oglasa posetiocima naše veb stranice na osnovu njihove posete i drugim web lokacijama na Internetu. Međutim, posetioci mogu odlučiti da odbiju upotrebu DART kolačića tako što će posetiti Google politiku oglasa i mreže sadržaja na sledećoj URL adresi – https://policies.google.com/technologies/ads

Politike privatnosti

Možete pogledati ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera kompanije Vitka linija.

Nezavisni serveri oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-Beacone koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na websajtu Vitka linija, a koje se šalju direktno u pregledač korisnika. Oni automatski dobiju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Vitka linija nema pristup ovim kolačićima koje koriste nezavisni oglašivači niti ih kontroliše.

Politike privatnosti trećih lica

Politika privatnosti kompanije Vitka linija ne odnosi se na druge oglašavače ili veb lokacije. Stoga vam savetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Politikama privatnosti ovih nezavisnih servera za oglase. Može sadržati njihovu praksu i uputstva o tome kako da se onemoguće određene opcije.

Možete da onemogućite kolačiće pomoću pojedinačnih opcija pregledača. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima pomoću određenih web pregledača, one se mogu naći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača. Šta su kolačići?

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite dece dok koriste Internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i / ili nadgledaju i vode njihove mrežne aktivnosti.

Vitka linija svesno ne prikuplja nikakve lične podatke koji se mogu identifikovati od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete pružilo ovakve informacije na našoj veb stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da to odmah učinimo uklonite takve podatke iz naše evidencije.

Pristanak

Korišćenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim Uslovima i odredbama.

Ovo je moguće postići samo uz najkvalitetnije savete profesionalaca i eksperata iz oblasti zdravlja, nutriconizma, dijeta, treninga, motivacije, stanja uma i vežbanja.

Mi smo posvećeni da ti obezbedimo najkvalitetnije informacije i učinimo ih dostupnim, pitkim, razumljivim i praktičnim. Jedino na taj način možeš doneti najbolju moguću odluku za tvoje zdravlje i ostvariš željene rezultate.